Egészségedre! - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Gyermek és ifjúsági irodalom Gyermekkönyvek Egészségedre!

Egészségedre!

Ár: 850 Ft

Elfogyott
Scur Katalin

Egészségedre!

Egészséges életmód gyerekeknek

  • Kiadó: Katica Könyv Műhely
  • Kiadás éve: 2015
  • Kötés: tűzött
  • Oldalszám: 20

A legfontosabb, amit gyermekeinknek kívánhatunk - az egészség, ami a teljes testi, lelki és szociális jól lét állapotát jelenti.
Ez olyan valami, amit nem tudunk megvenni nekik, csak is megóvni, valamint megtanítani őket, hogyan vigyázzanak rá ők is. Éppen ezért gyermekeink egészségtudatos nevelését sohasem késő elkezdeni.
Ebben segít ez a könyv Főgel Alexandra színes és kedves rajzaival, valamint Scur Katalin 7-11 éves korú gyerekeknek írt, egyszerű, könnyen értelmezhető magyarázataival.

Nem mindegy, hogy milyen értéket és milyen örökséget hagyunk hátra gyermekeinknek. A newstart olyan elveket tartalmaz, mely segít az élet minőségének emelésben és hosszának növelésében.

A newstart összetevői az egészséges életmód 8 alapkövét mutatják be:
Nutrition / Táplálkozás
Exercise / Testmozgás
Water / Víz
Sunshine / Napfény
Temperance / Mértékletesség
Air / Levegő
Rest / Pihenés
Trust / Bizalom

Elsajátításával egy olyan életvitelt tudhatunk magunk és gyermekeink számára, mely kihat az élet minden napjára és minden területére, ösztönözve a társadalmi, gazdasági, környezeti és személyes tényezők fejlődését. Gyermekeink a megfelelő szokások elsajátításával már gyermekkorukban kialakíthatják helyes egészségtudatos életmódjukat. A korai években rögzült magatartás elkíséri őket egész életük során.
Építsük fel tudatosan szeretteink egészségét szolgáló magatartásformájának alapjait!

BIK Könyvkiadó