Gyermeknevelés - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Szerelem - házasság - család - nevelés Nevelés Gyermeknevelés

Gyermeknevelés

Ár: 1 800 Ft

Elfogyott
Ellen G. White

Gyermeknevelés

  • Kiadó: Editura Viata Si Sanatate
  • Kiadás éve: 2018
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 408

"A nevelés sokkal nagyobb jelentőségű, mint sokan gondolkodnak felőle: magában foglalja a csecsemőből gyermekké, a gyermekből ifjúvá és az ifjúból felnőtté válás egész folyamatát. A nevelésnek azonnal meg kell kezdődnie, amikor a gyermek felfogóképessége nyiladozni kezd-" Némiképp érzékeltetik e sorok, hogy milyen megközelítésben szól a szerző a gyermeknevelés nagy témájáról. Kijelentései olykor meglepőek, ütköznek a népszerű nevelési eszmékkel és gyakorlatokkal, mégis könnyen belátható az igazságuk. A hagyományos és újabb nevelési irányzatok zűrzavarában a Bibliából származó, feltétlenül megbízható, a történelmi korok változásával el nem évülő alapelveket és gyakorlati útmutatásokat tárja elénk ez a könyv.

A tény, hogy négy fiúgyermek anyja volt, megadta szerzőnknek a lehetőséget arra, hogy – személyes tapasztalatából származó tekintélyének és megértésének köszönhetően – bemutassa azokat az értékes tanításokat, amelyeket ő maga is Istentől kapott.
A másoknak bemutatott elveket saját családján belül is alkalmazta, ami bizalmat ébreszt olvasói szívében. Ellen G. White fegyelmezést, jellemalakítást, az értelem fejlesztését, a test építését és a lélek nemesítését szolgáló részletes tanácsait kétségkívül értékelni fogja minden felelősségteljes, bölcs szülő.

BIK Könyvkiadó