Áldott kezek - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Kereszténység - hitélet - tapasztalatok Történetek - tapasztalatok Áldott kezek

Áldott kezek

Ár: 1 500 Ft

Kosárba
Dr. Ben Carson és Cecil Murphey

Áldott kezek

  • Kiadó: Advent Kiadó
  • Kiadás éve: 2011
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 174

Az Áldott kezek című könyv dr. Ben Carson élettörténetét mutatja be. Megismerhetjük, hogy a tanulni nem szerető, problémás Benjámint miként segítette a megszülető istenhit és az áldozatos édesanyai törődés világhírű gyermeksebésszé.

- Több vért! - Robbanásként törte meg a műtő csendjét a meglepően halk parancs. A fejük hátsó részénél összenőtt ikrek ötven egység vért kaptak már, de a vérzés még mindig nem állt meg!
- Nincs több azonos típusú vérkészletünk - érkezett a válasz. - Mindet elhasználtuk...
E halk kijelentés után pánik tört ki a teremben. Minden csepp Rh-negatív AB4-es csoportú vér elfogyott a Johns Hopkins Klinika vérközpontjában. S mégis a héthónapos ikreknek vérre volt szükségük ahhoz, hogy életben maradjanak. Ez volt az utolsó esélyük, a legvégső lehetőségük a normális életre.
Az édesanyjuk, Theresa Binder, miután az egész orvosvilágot felkutatta, csupán a dr. Ben Carson által vezetett csapatot találta, amely vállalta, hogy megpróbálja elválasztani a két ikret, úgy, hogy mindkettő életben maradjon. Más sebész is hajlandó lett volna a műtét elvégzésére, de csak az egyik kisfiú feláldozása árán. Az édesanya hogyan is mondhatott volna le drága kicsinyeinek egyikéről?! Még rágondolni is elviselhetetlen volt. A gyermekek jóllehet, a fejüknél voltak összenőve, már hét hónaposan is külön személyiséggel rendelkeztek. Amíg az egyik evett vagy aludt, a másik játszott. Nem! Nem mondhat le egyikről sem! Hónapokig tartó keresés után felfedezte a Johns Hopkins Klinika orvoscsoportját...

BIK Könyvkiadó