Menekülés Istenhez - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Kereszténység - hitélet - tapasztalatok Történetek - tapasztalatok Menekülés Istenhez

Menekülés Istenhez

Eredeti ár: 2 700 Ft15% Ár: 2 300 Ft

Kosárba
Jim Hohnberger

Menekülés Istenhez

Hiteles történet egy családról akik engedelmeskedtek Isten hangjának

  • Kiadó: Olvasók Háza
  • Kiadás éve: 2014
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 215

Ma hajszában, izgalomban, stresszben zajlik mindenki élete. Ez a tény alapvetően megváltoztatta, sokak számára szinte lehetetlenné tette az élő kapcsolat fenntartását Istennel. Az Egyesült Államokban élő szerző életében - aki a világ legelfoglaltabb és legmakacsabb emberének nevezi magát - mégis valóra vált a látszólag lehetetlen. Tapasztalatból beszéli el, hogyan vezetett útja a pusztán elméleti vallásosságtól a naponkénti szeretetközösségre Istennel.

Jim és Sally Hohnberger tanult fiatalok voltak, akik jól menő üzlettel, gyönyörű otthonnal, drága autókkal rendelkeztek. Jó hírük volt az egyházban is. A siker álarca mögött azonban Jim túlzsúfolt, feszültséggel és stresszel teli életet élt. Házassága válságban volt, hitét felületesen élte, és gyermekeire sem fordított megfelelő időt.
Mindketten rádöbbentek, ha tovább kergetik az „amerikai álmot”, nem lesznek képesek hitelesen követni Istent. Ezért eladták mindenüket, és elköltöztek a montanai vadonba, hogy megtapasztalják Istent.
Menekülés Istenhez című könyv nem csupán egy érdekes történet, annál sokkal több! Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a benne leírt gondolatok forradalmiak! Lelkünk teljes alárendelése Istennek olyan fogalom, amely lényünk legmélyét és lényegét érinti. Ha hiteles keresztényi életet szeretnénk élni, és arra vágyunk, hogy Isten egészen újat vigyen végbe életünkben, akkor készen állunk arra, hogy megértsük Jim Hohnberger üzenetét.
De vajon nekünk is el kell adnunk mindenünket és elköltözni a vadonba, hogy rálelhessünk arra, amit Hohnbergerék megtaláltak? Nem! Ha átgondoljuk a könyvben leírtakat, és magunkévá tesszük azokat, akkor megtanulunk Isten jelenlétében élni, és kialakul bennünk az a készség, hogy engedelmeskedjünk az Ő hangjának, tekintet nélkül arra, hogy hol élünk. 

BIK Könyvkiadó